Operationen är avklarad!

Här och nu

Här och nu

Allt har gått toppenbra

Ligger på avdelningen nu och känner hur det sista narkosmedlet börjar försvinna ur kroppen. Operationen har gått jättebra och även om jag var livrädd vid sövningen, så behöll jag lugnet.

Droppet tickar på med lite extra energi och dos nummer två av antibiotika. Jag får smärtlindring både i tabletter och intravenöst. Det har varit två hemska smärttoppar men de lyssnar på mig, så de hinner hävas i tid. Värst är ju som väntat varje gång man måste gå på toaletten och när illamåendet börjar göra sig påmint.

Närmaste planerna 

Ni får gärna hålla tummarna för mig även i morgon, för då så ska en MR göras,  för att se sä allt sitter på rätt plats.  Vill helst slippa någon ”ommöblering” i efterhand hehe.

Vid åttatiden  i morgon kommer även min assistent tillbaka från hotellet. Känns tryggt att M kommer vara med vid ronden och resten av dagen. Enormt tacksam över att vi fick till verkställd assistans innan operationen så jag hann lära känna min personal ♥️

Nu så ska jag samla krafterna och försöka få i mig lite mer saft. En sak i taget och fokusera på sömn. Jag behöver ta igen mycket och låta kroppen återhämta sig i sin egna takt.

Det är egentligen först nu som själva resan och utmaningarna påbörjas!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.