En kalldusch & stinkande taxichaffis

Ja men vem sa att saker och ting i livet skulle vara lätt? 20 min innan avfärd (!) ringer de från Ängelholm och kläcker att mina papper inte kommit med posten. Det rör sig om ett formulär som jag har fyllt i och postat i en gul låda häromveckan. Inte nog med det utan nu har tydligen narkosläkaren sagt tillfälligt stopp, pga prover ej tagits och därmed inga svar finns. (Nej men oj det glömde de visst skicka remiss för även denna gång).

Vad händer nu då?

Hur blir det nu med allt kan man fråga sig. Jo jag ska ta prover i morgon, två timmar före utsatt operationstid och sedan ska läkaren träffa mig. Först då får jag 100% klarhet i att sövning sker. Inte nog med att jag ska ha vidrig ångest inför operationen – nu vet jag inte ens om den blir av. Helvete! Förhoppningsvis är det ingen fara på taket men med min ständiga otur så är det väl inte konstigt att man känner sig lite lätt negativt inställd?

Som bonus åker vi med ”chauffören från helvetet”. Han inte bara kör som en dåre och envisas med att ha varmt som i en bastu. Han stinker..  Vad exakt vet jag inte men både jag och M kastade oss på våra dörrar och vädrade när vår medpassagerare skulle gå av.  Nu sitter jag nästan och sniffar på min Loka Crush citron, likt en doftgran.

Nu är det ungefär 2,5 h kvar till ankomst och jag tror att vi båda i baksätet längtar något kopiöst. Få sträcka ut oss i varsin hotellsäng och andas fräsch luft, det känns verkligen lockande. Hastighetsmätaren vandrar nu uppåt och avståndet till bilarna framför minskar. Just nu känns inte min operation av SI-leden så viktig utan mest överleva själva resan.. Pust!

Ja jag kommer fortsätta bara pessimist med gott samvete – det mesta jäklas ju till eller ifrån!

Related Posts

3 Discussion to this post

  1. Åsa skriver:

    Du åkte möjligtvis med en taxi från Lidköping? Fick en bakom mig som körde som han hade stulit taxin. Låg i röva på mig…kör om vid möte så jag får tvärnit och släppa in honom för han inte skulle krocka. Kom från karlsborg hållet.

  2. Åsa skriver:

    Hoppas att det går bra i morgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.