Spricka i framtanden

Det brukar heta att jag inte ska vara så negativ. Visst det ligger något i det men just nu kan kan jag hålla mig för skratt. Idag på morgonen när jag skulle ta ut min bettskena (andra natten med den) så knastrade det till. Tittar mig i spegeln och en kant har lossnat och en stor spricka har uppstått mitt i! Va i helvete…

Kommer jag ens få en akuttid hos tandläkaren i morgon förmiddag och hinner de åtgärda det? Misstänker att hela tanden är illa ute men nu måste de bara få till en tillfällig lösning. Lite plast på eller vad sjutton som helst.

I morgon 14:15 går sjuktaxin söderut och jag bara måste få den här operationen gjord nu!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hundkurs Allmänlydnad

Vad är OK att kommentera?

Tidig morgon + planer för dagen 

Lösenordsskyddad: Filmen

Filmsnutt: sonens CPAP

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.