Febern kom som ett brev på posten

Vi har ju alla varit förkylda och känt av pollenallergi i familjen. Den sista tiden har det nog mest varit förkylningsvirus som bråkat. G är den som varit mest utsatt och idag när vi vaknade så var han ännu mer snorig, samt tog sig för örat så fort han skulle snyta sig.. Inget bra tecken.

Nu efter lunch så slog även febern till och frågan är ju om han hinner smitta mig. Ja smittan i sig är nog redan här men HUR pass illa det blir. Jag hoppas både för egen del men framförallt för hans skull – att det lugnar ner sig och vi har en feberfri familj redan i morgon.

G var mer vild än tam förut men har lugnat sig något. Nu när J kommit hem från dagens utflykt med M och vi alla är matta och lagom trötta, så ska vi bädda ner oss i soffan och se på ”Den gode dinosaurien” igen.

Febernedsättande är snarare kickstartare för en del barn

Febernedsättande borde snarare kallas kickstartare (för en del barn). Puh!

Med regnet kom inte enbart tårarna, utan även febern.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.