Efterbilder och kroppshets

Känns så skönt att ha detta frisörbesök avklarat ska ni veta. Att tex halvligga bakåtlutad för att skölja håret – det kommer snart vara omöjligt. Ja och att enbart sitta rakt upp och ner kommer framkalla enorma smärtor. Jag kommer aldrig bli någon skönhet men det känns ändå bra att kunna göra det bästa av sina egna förutsättningar..

Kanske kan uppfattas lite larvigt men jag känner mig ärligt talat lite bitter; över att jag inte hunnit få benen vaxade. Det fanns tider lite här och var men jag vågade inte pga infektionsrisken. Blir det en enda infekterad hårsäck, så kan det i sin tur innebära en inflammation. Alla dessa småsaker kan leda till en inställd operation och det får bara inte hända.

Kommer få ladda upp med hårborttagningskräm här hemma för jag pallar fan inte att be mina assistenter raka benen – där går faktiskt min gräns. Hade det varit vinter så skulle jag lätt struntat i eländet och ”pälsat på mig” med glädje men nu när sommaren knackar på dörren så känns det inte så lockande haha.

Sneekpeek

Sneekpeek

image

Kort lugg, ljusare nyans och lite slingor

I helgen ska jag fortsätta med lite manikyr, fixa till mina fossingar och färga samt plocka ögonbrynen. Ja fixa allt som går att åtgärda kort och gott. Riktigt töntigt att tänka på sånt men kroppshetsen har allt hittat hit. Den har nog legat i bakhåll från tonåren och då pga mobbning för min käke och annat ”smått och gott”.

Det blev sedan tusen gånger värre nu när jag gick upp så pass många kilon under en så pass kort tidsperiod. Tragiskt men sant.

En överviktig 35-årig kvinna är ett mycket lätt byte år 2016. 

Hur är det med er självkänsla? Har kroppshetsen hoppat över er eller är även ni kidnappade?

Related Posts

5 Discussion to this post

  1. Ewa-Lotta skriver:

    Jag kom fram till mina tunnhåriga ben kan lika gärna vara. Det gör ingen skillnad för åderbråcken ändå. Jag har haft dem i 25 år men det är i år som jag har kommit till freds med att jag är som jag är. Sedan är jag inte lika lättsam som jag låtsas vara med det här, men det får bli en annan kamp.

  2. Malin skriver:

    Åh va bra du passar i den frisyren! Supersnyggt!

  3. Johanna skriver:

    Så fin ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.