En stororder från HM

Idag plingade det till i mobilen och det var ett mycket efterlängtat sms;  Vår stora beställning från HM hade äntligen anlänt. Maken som faktiskt var den som fick mest (!) i klädväg, anmälde sig frivilligt som ”budkille” utan att jag ens behövde fjäska. Underbart va? Hehe.

Mycket efterlängtade sommarkläder till hela familjen, från HM.

Mycket efterlängtade sommarkläder till hela familjen, från HM.

Plockade upp plagg efter plagg men tyckte det saknades något. Inga av makens kläder utan det såg så bra ut så och inget till mig. Vad sjutton var det som fattades? Jodå, det var givetvis minstingens byxor som inte fanns med i kartongen. Jag som för en gångs skull tänkte vara ute i god tid inför skolavslutningar och grejer, men det sket sig alltså. Mailade snabbt som attan till kundtjänst och kan nu bara hålla tummarna för att byxorna finns kvar och i rätt storlek.

Givetvis är planen syskonmatchning, så länge ingen protesterar.

Givetvis är planen syskonmatchning, så länge ingen protesterar.

Jag hoppas att det inte blir något problem med att få hem ett plagg som fattades helt. Aldrig varit med om det tidigare tror jag. Har ni?

Kontrollfreaket i familjen blev lite lätt stressad där kan jag lova men storlek 116 borde ju kunna gå att få tag i någonstans ifrån. Skam den som ger sig. Jag var annars riktigt nöjd med själva outfiten och jag tror barnen kommer föredra att ha en skön piké istället för skjorta.

Den "lilla svarta" och Beach 2016

Den ”lilla svarta” och Beach 2016

Ja, jag vette sjutton OM och i så fall NÄR jag ska använda den men jag slog till med en svart bikini. Det är så sällan det finns någon överdel som passar storleksmässigt OCH att det då även samtidigt ska finnas snygga samt draperande trosor i RÄTT storlek.  Jag är tveksam till att operationssåret kommer hinna läka i sommar men med lite tur så kanske det kan bli något snabbt bad under augusti månad. Ja och annars kan jag alltid sola lite här hemma i smyg… s

Nej nu är det dags att sova. I morgon ska nämnligen jag och ”assistent nummer 3” hänga ett par timmar. På schemat står bland annat ett besök till sjukhuset och bettfysiologin. Fullt ös.

Sweet dreams! ♥️

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.