V som i Värme och Vitrinskåp

Ja vad sjutton hände egentligen med vädret? Helt sjukt att det kan växla så snabbt och värmen bara slog till pang bom. Inte så konstigt att kroppen inte direkt hänger med. Trots min blodtrycksmedicin som framkallar iskalla fingrar och tår – så har jag svettats som en gris. Non stop. Dessutom hade jag på någon vänster lyckats glömma bort att vi hade en AC stående i tvättstugan. Det blev som lilla julafton sen…

Min svalkande bästis

Min svalkande bästis

Inte så konstigt att barnen började tjata lite angående bad imellan bråken. Ja för såna har det varit konstant. Gap och skrik – både utomhus och inomhus. Stackars grannar  säger jag bara… Den mest högljudda fick gå in till sin tråka mamma till slut. Vilket ”straff” va? Haha. Jag har nämnligen försökt komma ikapp här inne med allt ifrån tvätt – till vitrinskåpets innehåll. Skittråkigt men välbehövligt. Allt har stått i kartonger ett par veckor när vi först skulle sälja det gamla skåpet och sen montera ihop det nya ifrån Jysk. Eller snarare skåpen, då det är två separata men som gick att kombinera. Ja, jag har ju tidigare varit lite skeptisk mot deras möbler men nu har vi hittat ett par riktiga guldkorn det senaste. Det gäller bara att skippa deras budgetvarianter.

Mycket saker men lite förvaringsutrymme

Mycket saker men lite förvaringsutrymme

Bortsett från tråkigt plock och högljudd syskonkärlek så har vi blivit bortskämda av maken med både grillat och glass. Det var poppis både hos mig och barnen kan jag lova. Mums!

Ja och så kom det äntligen en köpare och hämtade soffan. Jag kommer sakna den utseendemässigt men absolut inte förvaringsmässigt. Den var på tok för stor i vårt lilla lilla hus. Hela rummet känns så mycket större nu när den är väck och man får äntligen plats att röra sig. Rummet förvandlades åter till ett kontor/assistentrum och kommande ”sjukstuga”. Min anpassade säng står nämnligen där inne och jag kommer spendera mycket tid där direkt efter operationen.

Nej nu ska jag känna efter om sovrummet blivit något svalare efter vi vädrat och i så fall krypa till sängs. I morgon är det rehabträning och premiär med assistent nummer två. Nervöst som vanligt men förhoppningsvis vänjer man sig snabbt..

Wish me luck!

Hur hanterar ni värmen? Vill ni att sommaren ska ”dra igång på riktigt” nu? 🙂

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.