Min nya design

Jag har nu hunnit få lite respons på sidan av er läsare. Både vad som ser bra ut och givetvis på det som blivit mindre lyckat. En exempel är detta med nyansen på textfärgen och jag kan berätta att det är på gång med en mörkare nyans. Den kommer bli mer läsvänlig men ändå inte ”för mörk”.

Men en sak i taget gott folk. Som symbolen visar så är LILLGAMMAL.SE enbart färdig till 75%. Håll till goda sålänge och fortsätt gärna med lite mer respons. Ja extra roligt med något positivt i mellan varven 😉

Jag hade en tydlig bild framför mig och som skulle spegla mig själv. Rosa och gråa nyanser med en tydlig personlig touch. Jag närmar mig sakta men säkert. Min vision blir verklighet – när ni minst anar det. Jag kanske inte kommer ”lyfta mitt bloggande en nivå” men det viktigaste är väl att jag blir nöjd? Samarbeten, inkomst och antalet följare säger mig inte speciellt mycket. Det viktigaste är kontakten och närheten med mina nära och kära! ♥️

Welcome Welcome!

Welcome Welcome!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.