Viken runt & paradiset

Idag är det helgdag och inte vilken som helst.  Kristi himmelsfärds dag innebär alltid ”Viken runt” och en heldag i mitt föräldrahem. Ja hela familjen brukar kort och gott samlas och titta på cykelloppet, samtidigt som vi grillar och fikar osv. Det brukar samlas mycket folk i lilla byn och många hemvändare. Vanligtvis så brukar vi gå fram till ”samlingspunkten” men i år drog jag mig för att ta mig fram i rullstol på ojämn väg. Vore lite lätt pinsamt om man körde i diket…..

(läste sen i Mariestadstidningen att det var hela 1147 stycken anmälda) 

Det är så vackert att man bara måste stanna till med bilen och NJUTA.

”VIKEN RUNT” .Det är så vackert att man bara måste stanna till med bilen och NJUTA.

Idag var det även tänkt att vi skulle få träffa brorsan och hans höggravida fästmö en sista gång, innan bebisen pluppar ut om sisodär två veckor. Nu hade dock gossen lite bråttom och gjorde en fin entré redan igår (!). Jag tror många blev förvånade över att deras första barn kom redan nu men jag hade allt tippat på en 38+:are. Skönt att allt har gått bra och pojken är verkligen jättesöt. Ja, kära läsare jag har alltså gått och blivit faster. En mycket stolt sådan♥️

Barnen har lekt riktigt bra idag och inte alls bråkat mycket. J blev extra lycklig när han fick se vad morfar hade fixat. En egen lösning av cement och en begagnad grävskopa, samt massa grus. Kan det bli bättre? Det var en enormt lycklig kille som kunde sitta där i skuggan och bara få VARA.

Mycket nöjd kille fick inviga "arbetsplatsen" hos mormor och morfar :)

Mycket nöjd kille fick inviga ”arbetsplatsen” hos mormor och morfar 🙂

Mamman i familjen insåg snabbt att den korta stund hon satt i starkt sol – var på tok för mycket och migränen anföll, i samma takt som min ansiktsfärg blev mer och mer knallröd. Ehh. Fick ta medicin och sluka massa kallt vatten för att försöka häva skiten. Lyckades inte fullt ut men något bättre blev det och jag kunde även fortsätta med det sista på virkningen. Ett visst projekt blev det som lite bråttom med nu när bebisen anlänt 😉

Kom hem för en dryg halvtimma sedan och jag deckade nästan direkt i sängen, tillsammans med J. Vi tål inte värme och starkt solljus direkt, utan det blir ofta såhär. Man lär så länge man lever och jag kanske borde haka på honom angående kepsanvändandet dessa dagar… Åtminstone när inga andra ser mig haha.

Har ni haft en fin helgdag och har solen strålat även hos er?

Jag är uppväxt i vårt egna Bullerbyn. Det kommer alltid vara mitt lilla paradis på jorden!

Jag är uppväxt i vårt egna Bullerbyn. Det kommer alltid vara mitt lilla paradis på jorden!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.