Första arbetspasset

I morgon är det dags för premiären som arbetsledare. Eller snarare som första dagen med min nyrekryterade personliga assistent i tjänst. Introduktion står det på schemat och jag som alltid överanalyserar, har redan börjat stirra upp mig inför vad som komma skall haha.

Jag vet än så länge att vi ska åka ner till sjukgymnastiken tillsammans så jag ska nu försöka lösa biten med sjuktransport. Har nämnligen inte fått inskrivet ännu (i deras datasystem) att jag ska få ha med mig ledsagare på resorna. Ja inte alltid givetvis, men däremot att möjligheten alltid ska finnas.  Sedan funderar jag lite på om vi ska ta en sväng på byn. Kanske visa henne vart Apoteket finns och även vart vi brukar handla osv. Ja och sedan ta färdtjänst hemåt OM även det löser sig med alla intyg haha. Det är ett himla bökande med juridik och regler hit och dit kan jag lova. Tyvärr överensstämmer inte alltid myndigheternas påhitt med verkligheten..

Vår stora kille kommer vara hemma helt i morgon istället för att gå på fritids, så jag vill ge både honom och assistenten en mjukstart. Passar bra då han och maken har planer på att montera upp en viss studsmatta under morgondagen. Det och lite annat fixande i trädgården blir det nog.

Nej nu ska jag sätta fart med telefonsamtal och försöka rota fram en After sun-kräm. Det kan hända att en viss mamma i familjen var noga med alla andras solskydd, men glömde sitt egna. Ganska typiskt mig och mindre smart då jag är både ljus och allmänt känslig i hyn. Gissar på att mycket av migränen beror på just detta och jag får nästan skylla mig själv.

När jag väl fått detta gjort så ska jag banne mig lyxa till det med iskall Loka Crusch. Efter detta så blir det garanterat sömn. Så sjukt trött. Sweet dreams!

Zzz

Zzz

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.