Bloggdesignen

Som Ni säkert redan har sett så börjar mer och mer på sidan falla på plats. Text och bilder byts ut lite här och var, samtidigt som sidor möblerar om och det tillkommer hela tiden något nytt. Nu börjar vi närma oss slutklämmen och jag ska äntligen få ”boa in mig”.  Önskar att jag kunde säga att det är all min förtjänst men så är inte alls fallet. Fick helt enkelt kontakt med en genomgo tjej via ”Better bloggers”,  som visade sig ha ett enormt tålamod med mina påhitt och en riktigt bra känsla för personlig webdesign.

image

Jag hoppas att ni alla kommer trivas här och att ni hälsar på flitigt. Ser fram emot mycket respons i kommentarsfältet. Ja och att framförallt alla från ”Pixiepatrullen”-bloggen även hittar hit.

Kram!

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.