Anställningsintervjuer

Igår var det en nervös premiär för mina anställningsintervjuer och det började riktigt bra. Tjejen som vi träffade då kändes redan vid start som ett guldkorn. Det är svårt att förklara det men i regel tar det bara några minuter innan man känner ifall personkemin finns där.

idag var det tre nya som stod på tur och det var en enormt bra mix av personligheter. Alla var mer eller mindre hästtjejer och det var ju exakt vad jag önskade i annonsen. Efter lite överläggande så var jag helt säker på mitt beslut och fördelning av tjänster, samt hur jag vill lägga upp schema osv. Kommer berätta lite mer om detta upplägg framöver och så får ni hålla tummarna att allt blir som jag vill 😉

Vi firade med god lunch innan jag tog mig min fripassagerare, ala migrän och blev upphämtad av maken. Hann precis varsin glass och snabb genomgång av dagens resultat, innan det var dags för hämtning av barnen. Mellankillen hade dessvärre även han ett påstartat migränanfall, så vi mådde båda apa här hemma.

Nu ska jag försöka få i mig något ätbart och bli av med skiten, för i morgon står det utflykt på schemat. Ja, den är faktiskt något enormt efterlängtad och välbehövd.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.